06 maig 2021

Colònies Planoles 1r Segon dia

Bona nit famílies,

Avui ha tornat a ser un dia genial! Hem començat amb una sortida al bosc per conèixer diferents indrets, caus i petjades d’animals diversos: talps, talpons, picot garser, llimacs… En Miquel ens ha ensenyat la dita de Planoles: “Nevà veuràs si fa sol”. I així ha estat, ha estat un matí ben assolellat i hem pogut veure Nevà. Després hem dinat i tot seguit hem anat a fer una excursió al riu on hem pogut observar, agafar i tocar diferents animalons: la perla, la sangonera… Ens ha encantat ser petits científics per uns moments. Més tard, hem jugat una estona al voltant de la casa fins l’hora de sopar i per últim, però no menys important, hem gaudit d’una estona de disco! Com us hem dit, un dia inoblidable! 

Aquí podeu veure unes quantes fotos d’avui