17 maig 2021

Informatiu 204

 

                                                                                                                                                                                Maig/ Juny 2021


DIRECCIÓ

JORNADES  DEL MEDI AMBIENT

Del 25 de maig al 4 de juny  tindran lloc les jornades del medi ambient. Durant aquests dies tota l’escola realitzarà tasques relacionades  amb la millora i el respecte de l’entorn.

SETMANA DE LA MOBILITAT

Al llarg de la setmana del 25 al 28 de maig  els alumnes de P5, 1r, 3r i 5è rebran unes sessions de formació d’Educació viària a càrrec de la guàrdia urbana de Vic. Treballaran conceptes de circulació, civisme i seguretat tant pels vehicles com pels vianants.

ENGLISH MORNING

La setmana del 7  a l’11 de juny els alumnes de 5è representaran l’obra de teatre en anglès “The pied piper of Hamelin”  per a tots els alumnes de l’escola. També es faran representacions per a les famílies dels actors. Recordeu que l’aforament permès és de dues persones per alumne/a.  Les dates seran les següents:

  • Dilluns dia 7 de juny a les 15:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è groc.
  • Dimecres dia 9 de juny a les 15:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è blau.
  • Dimecres dia 9 de juny a les 16:00h representació de l’obra pels alumnes de 5è taronja.

CALENDARI ESCOLAR

Del 14  al 22 de juny hi ha jornada intensiva. La jornada escolar s’acaba a les 12:30 del migdia. A la
tarda, a través de l’AFA s’organitzen activitats complementàries fins a les 17h. Pels alumnes que es queden a dinar a l’escola l’horari de sortida és a les 15h, no es poden venir a buscar fora d’aquest horari.
Us recordem que durant tota la jornada intensiva els alumnes que assisteixen a l’escola de Música faran
l’horari normal.
El curs escolar acaba el dimarts 22 de juny.

MATRICULACIÓ CURS 2021/2022

Del 14 al 18 de juny és el període de matriculació pels nous alumnes assignats a l’escola. Recordem que la resta d’alumnes tan sols hauran de retornar el full de confirmació de plaça que rebreu en breu.


 EDUCACIÓ INFANTIL

Els nens i nenes de P3 el divendres dia 14 de maig  van anar d’excursió al “Mas Casablanca” de Taradell i així van poder conèixer de ben a prop els animals que viuen a la granja.  A la web podeu veure el recull de fotografies.


CICLE INICIAL

El dijous 27 de maig els alumnes de 1r realitzaran una sessió d’Educació viària a càrrec de la Guàrdia urbana de Vic.

El dijous 3 de juny al matí, els alumnes de 2n faran una sortida a peu pel tram del riu Mèder apadrinat per l’escola, amb l’objectiu d’observar i estudiar el bosc de ribera i el riu.
Cal que portin calçat còmode, gorra, crema solar posada, esmorzar i aigua. 


CICLE MITJÀ

El dimarts 18 de maig, els alumnes de 4t visitaran el Museu del Ter per a realitzar un taller relacionat amb el tèxtil. Cal que els alumnes portin esmorzar i aigua, i els alumnes que no es queden al menjador també el dinar.

El divendres dia 28 de maig, els alumnes de 3r faran les activitats d’educació viària relacionades amb les conductes al carrer.

 El dijous 3 de juny al matí els alumnes de 3r visitaran la deixalleria per observar el sistema de reciclatge i triatge de les deixalles.
 

CICLE SUPERIOR

Els dies 4, 5 i 6 de maig els alumnes de han realitzat les Proves de Competències Bàsiques establertes pel Departament d’Ensenyament que s’apliquen cada any a tots els centres de Catalunya. Aquestes proves inclouen l’avaluació en l’àmbit lingüístic, el matemàtic i el de coneixement del medi.

El dimecres 12 de maig una part dels alumnes de i el divendres 28 de maig la resta,  faran una inspecció en un tram del riu Mèder. És un treball vinculat al projecte Rius en el que es fa un anàlisi de la qualitat de l’aigua, del bosc de ribera i de l’entorn del tram que tenim apadrinat a l’escola.

Els alumnes de 5è han marxat de colònies a la granja escola les Obagues del 17 al 20 de maig. 

 El  6 i 13 de maig a 5è  i el 13 i 20 de maig a 6è, als alumnes de Cicle Superior  assistiran a una xerrades d’educació sexual. És una activitat proposada pel Centre d’Atenció Primària.

El divendres 14 de maig els alumnes de van rebre l’última dosi de vacunació planificada per aquests curs.

El dijous dia 27 de maig els alumnes de 6è aniran al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter. En aquesta sortida visitaran les restes d’un poblat ibèric i el museu. Cal que els alumnes portin esmorzar i aigua, i els alumnes que no es queden al menjador també el dinar.

Divendres 28 de maig els alumnes de 6è participaran a l’Olimpivic, una trobada esportista i lúdica dels alumnes de 6è de les escoles de la ciutat de Vic, en què es treballa la competició responsable seguint els criteris del decàleg del bon esportista. Enguany es farà respectant els grups bombolla.

El divendres 4 de juny els alumnes de 6è participaran a la bicicletada del Dia mundial del medi ambient. 

El dimecres dia 9 de juny, els alumnes de 6è faran la visita relacionada amb el projecte “Vicpuntzero” per conèixer els orígens de la ciutat de Vic.