15 juny 2021

Informatiu 205

                                                                                                                                                                                          Juny 2021


DIRECCIÓ

Benvolgudes famílies i comunitat educativa,

El proper 30 de juny s’acaba la meva etapa al capdavant de l’escola, una experiència  engrescadora que m’ha permès somiar bona part dels dies i que m’ha desvetllat alguna que d’altra nit dels darrers nou anys. L’oportunitat que se’m va oferir de gestionar l’escola durant tot aquest temps compensa amb escreix els moments més complicats.

Que un centre millori i tiri endavant és mèrit de tots. És el resultat de la feina diària i constant de tot un col·lectiu de persones: dels alumnes i les famílies, dels mestres, dels monitors, els serveis , els membres de l’AFA…  És en aquest punt que vull manifestar el meu agraïment a tots plegats.  Ens hem sentit acompanyats i estimats. Hem compartit moments memorables a través dels quals la coneixença ha esdevingut amistat. 

Gràcies per ser-hi!!!!

Marta Vilà i Bou

Us informem que pel proper curs 21-22 ha estat nomenada, per un any extraordinari, la Begoña Ramírez com a Directora. Formarà equip amb la Judit Moruno amb el càrrec de cap d’estudis i la Marta Pladevall amb el càrrec de secretària. 

Finalitzat aquest curs que es preveia difícil i amb la satisfacció de tot el que hem pogut fer com escola, us volem desitjar un bon estiu!!!!

INFORMACIONS:

Recordem que pel curs 21-22 els horaris de música de l’EMVIC seran els següents:

  • Alumnes de 1r: dijous.
  • Alumnes de 2n: dilluns.
  • Alumnes de 3r i 4t: dimecres.
  • Alumnes de 5è: dimarts.
  • Alumnes de 6è: divendres. 

PREINSCRIPCIONS I MATRÍCULA

Hi ha hagut 70 sol·licituds pel curs vinent entre els cursos d’infantil i primària, recordeu que el calendari previst per realitzar la matrícula és del 14 al 18 de juny. L’horari d’atenció és de 8:30h a 12h  i de 15h a 17:30h (excepte divendres) pels germans de l’escola. Les famílies noves han de concertar hora trucant a secretaria.


EDUCACIÓ INFANTIL

Durant les últimes setmanes de juny per donar la benvinguda a l’estiu, hem fet jocs d’aigua. Per gaudir d’aquesta activitat cal que totes els alumnes portin banyador, tovallola i xancletes. També és recomanable que portin posada la crema solar. Els alumnes de P4 ho han fet el dimarts dia 15, els de P3 ho faran el dimecres dia 16 i els de P5 el dijous dia 17.

El dilluns dia 21 de juny els nens i nenes d’Educació Infantil farem una sortida matinal a l’esplanada de l’Alberg per acomiadar el curs. Caldria que portessin la motxilla amb l’esmorzar i la cantimplora. També és recomanable que portin posada la crema solar i una gorra.


CICLE INICIAL

Per donar la benvinguda a l’estiu farem jocs d’aigua. Per gaudir d’aquesta activitat cal que el dilluns 21 de juny els alumnes de 1r2n portin banyador, tovallola i xancletes en una bossa. Recomanem que portin posada la crema solar.
 

CICLE MITJÀ

Els alumnes de 3r faran una sortida matinal el divendres dia 18 de juny. Aniran caminant fins a la font del Güell per gaudir d’un matí plegats. Els alumnes han de portar esmorzar i aigua. Es recomanable que portin gorra i la crema solar posada.

Els alumnes de 4t faran una sortida matinal el divendres dia 18 de juny. Aniran caminant fins al Pla de l’alberg per gaudir d’un matí plegats. Els alumnes han de portar esmorzar i aigua. Es recomanable que portin gorra i la crema solar posada. 


CICLE SUPERIOR

El dijous 3 de juny, els alumnes de 5è van visitar les Coves del Toll. Van realitzar un taller per treballar la Prehistòria. 

Aquest passat divendres 4 de juny, l’alumnat de 6è va participar en la bicicletada que organitzava la Regidoria de Medi-ambient de l’Ajuntament de Vic. El recorregut va seguir  l’Anella Verda fent una parada al Puig dels Jueus on van fer un taller d’ocells.

Divendres 18 de juny  es farà el comiat organitzat per les famílies de 6è per tal d’acomiadar els i les alumnes.  

El dilluns dia 21 de juny, l’alumnat de 6è gaudiran d’una sortida lúdica. Marxaran a 2/4 de 9 del matí i tornaran a les 4 aproximadament. Anirem a Savassona a fer diversitat d’activitats: ràpel, tir en arc, bubble football, escaperoom i acabarem remullant-nos a la piscina de Tavèrnoles. Cal portar esmorzar, dinar i beguda.