14 set. 2021

AFAinforma 16

 


BENVINGUTS AL CURS 2021-2022 !!!

El setembre ha arribat i el curs escolar engega! Esperem que hagueu tingut un bon estiu.

 

Des de l’ AFA (Associació Famílies Alumnes) us volem saludar i donar la benvinguda a aquest nou curs, especialment a totes les famílies que us incorporeu al centre.

 

Recordeu que mensualment rebreu per correu electrònic l’ AFAinforma, que és un punt de trobada virtual on hi trobareu tota mena d’informació d’activitats i notícies dels nostres fills i filles i  de l’escola.

L’ AFA intenta aportar el seu granet de sorra al projecte de l’escola i per això la vostra participació és important. Tots/totes formem l’AFA!

Amb ganes de continuar construint, desitgem que tinguem un bon curs!

Així doncs, comencem!EXTRAESCOLARS.

📢Famílies aquest any les extraescolars ho petaran.🔊
 
 Dilluns: orientació🧭 i patinatge🛼 
 
 Dimarts: Surfskate🛹
 
Dimecres: futbol ⚽ i       psicomotricitat🤸🏻‍♀️
 
Dijous: dansa🕺💃🏼
 
📌A partir de P4 fins a 6è (L’activitat de Surfskate és per alumnes de 1r a 6é)
 
📌Grups de 8 participants (mínim).
 
📌 20€ al mes per una activitat.
 
📌Activitat nova! Surfskate. Treball de l’equilibri i la coordinació sobre rodes. El material forma part de l’activitat. Aquesta activitat s’ofereix als alumnes de 1r a 6é.
 
 
📌Podeu fer la vostra inscripció enviant les vostres dades (nom, curs i DNI) a extraescolarsafa@andersen.cat .
Les llistes estaran obertes fins el dia 20 de setembre.
 
 
*🚨Us hi esperem a totes i a tots.* T16

Aprofitant les ganes de fomentar el transport verd, ecològic i que respecti el medi ambient, una opció també interessant és poder comptar amb la T-16.

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 als 16 anys  (fins al 31 de desembre de l’any en que compleixen els 16 anys) que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

Poden ser titulars d’aquesta targeta tots els nens i les nenes que resideixin a qualsevol dels municipis que conformen l’àmbit del sistema tarifari integrat i és gratuïta.

La nostra zona de mobilitat amb la T-16 comprèn els municipis de: Calldetenes, Folgueroles, Gurb, les Masies de Roda, Oristà, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Sant Julià de Vilatorta, Sant Sadurní d’Osormort, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tavèrnoles, Vic, Vilanova de Sau.

Des de l’AFA estem en contacte amb l’Ajuntament de Vic per tal de que es reactivi la parada de bus urbà que tenim davant de l’escola i d’aquesta manera, qui no vulgui o pugui venir a peu, amb bicicleta o amb cotxe compartit, també tingui l’opció d’utilitzar el transport públic de la ciutat. Us animem a tramitar-la per  a les vostres filles i fills.BUSBICI

Hola famílies!!

Esperem que hagueu passat un bon estiu i que hagueu carregat piles per començar el curs de nou enfilades a la 🚲

📣Aquest divendres dia 17, encetem el primer divendres sense fum 💨del curs coincidint amb la setmana de la mobilitat.

Continuem amb les 3 línies de l’any passat.

 

✅ B6-Ronda Camprodon

✅ B7-Sant Llàtzer-Pl. dels Màrtirs

B10-Horta Vermella. Aquesta línia no es pot obrir actualment per manca de “motors”. Tan bon punt puguem obrir-la us ho farem saber.

🚲 Per apuntar-vos ho heu de fer a través de l’APP.

app.bicibus.cat

🚲 Si teniu ganes de fer de MOTOR, o teniu ganes d’obrir una nova línia, només ens ho heu de dir i mirarem d’organitzar-ho.

En breu rebreu més notícies i farem una reunió informativa amb les novetats.

Us esperem a tots el proper divendres!!!💪🏼💪🏼

🚲🚲

 

 

 


Voleu venir a una junta?

Sabeu que cada primer DIMECRES de mes a les 21h ens reunim on-line la junta de l’AFA? Sabeu que podeu participar, comentar o simplement escoltar? Sabeu que a les juntes plantegem, dialoguem i acordem accions importants per a la educació dels nostres fills. Doncs ara ja ho sabeu!

Així que sapigueu que sereu molt ben vinguts. Però us avisem, venir a les juntes enganxa ;P

Si voleu participar-hi envieu un mail a afa@andersen.cat