06 oct. 2021

ELS DE 4t VAM ANAR A FER LA RUTA DELS MOLINS

El divendres 1 d’octubre els nens i nenes de quart vam anar a fer la Ruta dels Molins. Al matí quan vam arribar a l’escola vam anar a buscar el dinar i vam esperar el bus, que ens va portar fins a Calldetenes. Allà vam jugar al parc de la plaça i després vam esmorzar. Vam caminar des de Calldetenes fins a Sant Julià de Vilatorta. Vam veure una bassa, ens vam fer fotos de grup i pel camí vam trobar: conills morts, vam veure antics molins, fonts i cadiretes. També vam escriure en una llibreta totes les coses que anàvem trobant. Quan vam arribar al parc de les Set Fonts, ens van deixar jugar a la tirolina i els gronxadors. Després vam dinar i vam tenir una altra estona per jugar i vam aprofitar per construir un tobogan de fang. Quan ja eren les tres de la tarda vam recollir totes les coses i vam començar a caminar un altre cop cap a Calldetenes. Allà ens esperava el bus per tornar cap a l’escola. Ens ho vam passar molt bé.

Alumnes de 4t groc

 

Aquí podeu veure les fotografies de la sortida.