14 oct. 2021

AFAinforma 17

 


Assemblea General Ordinària. 

Benvolgudes famílies, com cada any en aquestes dates us convoquem a l’Assemblea General Ordinària que tindrà lloc, de forma virtual, el proper dijous 28 d’octubre a les 19:00h.

En aquesta trobada, la Junta de l’AFA, us explicarem què hem fet i què tenim previst fer, escoltarem les vostres opinions i suggeriments, resoldrem dubtes, rendirem comptes, aprovarem el pressupost, les quotes i renovarem els càrrecs.

Uns dies abans de l’Assemblea rebreu la documentació, tal i com ens vàreu demanar el curs passat, per poder veure la memòria del curs 20-21 i el projecte per al curs 21-22.

Us podreu connectar a través del següent enllaç:

https://meet.google.com/gvp-nwhj-qvb

Us esperem el proper dijous 28!!!!

La Junta de l’AFAInici de les extraescolars!

Aquest any, després d’un curs sense extraescolars, hem pogut tornar a iniciar-les.
Estem contents per la rebuda que han tingut, hi ha hagut una bona demanda i s’han pogut dur a terme 5 activitats esportives diferents: orientació, patinatge, futbol, dansa i com a novetat, surfskate.
Si alguna família està interessada a participar-hi es pot posar en contacte amb nosaltres a extraescolarsafa@andersen.cat

 

 

 

 Càpsula saludable: Ens movem cap a l’escola.

Després de celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat al passat mes de setembre on l’objectiu era promoure la mobilitat sostenible i segura per anar a l’escola, exposem tots els beneficis que suposa per a l’infant continuar utilitzant la bicicleta, el patinet, anar a peu… per arribar a l’Andersen. 

  • Comença al dia amb molta energia. 
  • Té major autonomia en el desplaçament a l’escola.
  • Té major interacció amb l’entorn.
  • És un bon moment de conversa amb la família, els amics/gues, … 

Així que seguim sumant esforços per fer petits i grans canvis sostenibles! Som-hi!Medi ambient: la compra a granel

Cada vegada hi ha més persones que han decidit canviar els seus hàbits per altres més sostenibles a l’hora de fer la compra. La demanda ha fer augmentar establiments que opten per oferir els productes a granel i amb menys embalatges d’un sol ús. Es pot trobar una varietat de comerços amb menjar a granel on venen fruita, verdura, fruita seca, oli, mel, begudes com vi o  cervesa, productes d’higiene personal i cosmètica i de neteja. 

 

China Dispensador granel seco las tuercas a granel dispensador de alimentos – Comprar Dispensador de cereales a granel frutos secos en es.made-in-china.com

La compra a granel evita malbaratament perquè es compra el que realment es necessita i produeix menys residus.

Nosaltres podem canviar els hàbits, fins i tot si anem al supermercat, portant les bosses de roba per a la fruita, o portar els nostres envasos i demanar que ens col·loquin els productes a dins. 

A Vic el grup Residu zero Osona i l’Ajuntament  informen de botigues que es pot fer la compra a granel: 

https://fonts.cat/residuzeroosona/#13/41.93167/2.271

Suma’t al zero waste!

 

 Voleu venir a una junta?

Sabeu que cada primer DIMECRES de mes a les 21h ens reunim on-line la junta de l’AFA? Sabeu que podeu participar, comentar o simplement escoltar? Sabeu que a les juntes plantegem, dialoguem i acordem accions importants per a la educació dels nostres fills. Doncs ara ja ho sabeu!

Així que sapigueu que sereu molt ben vinguts. Però us avisem, venir a les juntes enganxa ;P

Si voleu participar-hi envieu un mail a afa@andersen.cat