15 febr. 2022

Enquesta Projecte: “El pati que volem”

Benvolgudes famílies,

Iniciem el projecte “El pati que volem“. Aquest projecte neix amb la voluntat de ser un projecte compartit amb la comunitat educativa. Hem començat donant a conèixer als delegats i les delegades de l’escola els objectius del projecte i la seva planificació. Seguidament exposarem  una presentació amb varies propostes  per donar idees a l’alumnat sobre possibles opcions. Després recollirem la seva opinió per diferents vies:

  • L’alumnat de P3 i P4 crearà un collage amb les seves propostes.
  • L’alumnat de P5 a 2n faran un dibuix amb la seva proposta.
  • De 3r a 6è ompliran una enquesta donant la seva opinió.                                                                         

Paral·lelament l’equip de mestres i monitors/es respondrà una enquesta on també donaran la seva opinió. D’aquesta manera tindrem una visió compartida del pati que volem i ens ajudarà a engendrar les bases del “Projecte Pati” dins l’entorn d’aprenentatge que és l’escola.

Properament tindrem un espai a la web on podreu veure els seus objectius, la seva planificació i evolució.

Cliqueu en aquest enllaç on trobareu l’enquesta

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!