28 març 2022

LES OBAGUES – Primer dia

Ha sigut un llarg viatge, tots/es estaven molt inquiets i nerviosos: “quan falta per arribar?”, “falta molt?”, “quan pararem?”, “quan farem les habitacions?”… Hem arribat a Les Obagues amb una eufòria desmesurada i cantant: “Ja som aquí, ja hem arribat…!”.

Primeres normes, repartiment d’habitacions (tothom té un llit i tots contents) i un bon dinar: macarrons, pollastre i fruita. L’estada promet!

A la tarda hem començat els tallers: granja (hem conegut els animals), apicultura (hem vist néixer abelles reines), transformació d’aliments (ja hem començat a elaborar el dinar), descoberta de Juneda (hem parlat amb els vilatans) i observació del paisatge tot anant en bicicleta.

Una estona de lleure per esperar l’hora de sopar i que han aprofitat: uns per dutxar-se (sobretot els que han fet granja), d’altres per jugar a bitlles catalanes, per jugar amb els gossos, visitar l’euga, per córrer i empaitar-se, per fer-se les habitacions més seves i alguns per fer-se un bon tractament facial.

I acabarem el dia fent l’assalt al castell.

Us deixem un petit recull de fotos de les activitats d’avui. Molts records!