29 març 2022

LES OBAGUES – 2n dia

Continuem a Les Obagues. Avui no hem vist el sol, però tampoc la clàssica boira; només una mica de pluja que ens ha deixat fer tot el que teníem previst.

La nit passada vam fer un joc de nit, vam córrer molt, ens vam camuflar i vam jugar amb els lots. Vam anar a dormir a una hora prudent, però alguns han continuat al llarg de la nit fent una gimcana: matalassos cap aquí, matalassos cap allà…

El dia però, ha començat esplèndid de debò i un bon esmorzar amb llet de vaca de veritat ha servit per encarar els tallers del matí encara amb la son a les orelles.

Hem fet molts tallers i hem començat a menjar-nos els aliments que anem preparant. Ara ens queda una altra nit per endavant esperant que el Joc de Cupido que tenim preparat els hi proporcioni una son tranquil·la però profunda i ens llevem ben eixerits demà al matí.

Us passem també el recull de fotos del dia.