30 març 2022

A 2n entrevistem a l’Edna Sey!

Per tancar la setmana de la Solidaritat les nenes i nens de segon hem tingut la sort de poder conèixer i entrevistar a través d’una vídeo conferència l’Edna Sey, una de les tres germanes del grup musical THE SEY SISTERS.

Ens havíem preparat una bona colla de preguntes per tal de saber qui és i què fa. 

Ens va explicar característiques de la seva música, els instruments que fan servir, quins membres formen el grup, el missatge de les seves cançons, la participació amb músics de renom i en obres de teatre musicals.., i fins i tot ens vam atrevir a entonar junts algun trosset de la cançó BELIEVE, que l’hem treballada a l’aula. 

I tal com ens diuen les seves cançons…:

“intentem transmetre el missatge implícit de superació d’obstacles, de solidaritat i de positivitat de les cançons, i sobretot, de LLIBERTAT”.

Us deixem un dibuix de les SEY SISTERS des de la mirada d’un nen.