27 abr. 2022

SORTIDA A VIC DELS ALUMNES DE 3R

Ahir els alumnes de 3r vam anar d’excursió per conèixer més a fons la nostra ciutat de Vic.

La primera activitat que vam fer va ser visitar la Casa Pratdesaba per dins i el seu observatori. Ens va agradar molt poder veure un telescopi que estan restaurant, un espai per revelar fotografies i les diferents habitacions de la casa.

Després vam poder pujar al campanar de l’Església de la Pietat i vam poder veure les vistes des del punt més alt de Vic. Vam pujar un total de 121 esglaons fins a dalt.

Un cop acabada la visita al campanar ens vam dirigir a visitar l’Ajuntament de Vic. Vam poder veure la sala de la columna, la sala de plens i una sala amb unes pintures de Josep Mª Sert sobre les quatre estacions de l’any.

Després vam començar la ruta pel casc antic on nosaltres vam fer de guies explicant a la resta de companys informació dels llocs on anàvem parant: Temple Romà, Pont de Queralt, Plaça de l’Estudiant, la Casa Masferrer i la Casa Comella, el Merma, la Plaça Major, l’Abat Oliba, la Muralla, l’Ajuntament, l’Església de la Pietat, la Catedral i el seu campanar.

Va ser una sortida que ens va agradar molt i va ser molt profitosa per conèixer més la nostra ciutat.

Cliqueu per veure les fotografies