17 maig 2022

Olimpivic 2022

Benvolgudes famílies,

L’Olimpivic consisteix en una trobada esportiva i lúdica de les escoles de la ciutat, on es busca que l’alumnat participant porti a terme una competició responsable seguint els criteris marcats en el decàleg del bon esportista, elaborat pels consellers/es infantils el curs 2009/10.

L’Olimpivic es celebrarà demà dimecres dia 18 i  diumenge a la tarda de 16h a 19h. El dimecres es fa al llarg de tot el dia amb l’alumnat dins de l’horari lectiu. Els i les alumnes han de portar el dinar i aigua. Els i les que fan ús del servei de menjador se’ls hi facilitarà pícnic. Les activitats del diumenge estan obertes a les famílies.  L’esdeveniment es porta a terme a les instal·lacions esportives municipals. Les disciplines que es practiquen són molt diverses: futbol, punxats, curses d’orientació i proves d’atletisme entre altres.

Us hi esperem