09 juny 2022

5è – Sortida al Cim d’àligues

El passat dimarts 31 de maig, els i les alumnes de cinquè vam gaudir d’una sortida al Cim d’àligues on vam poder realitzar un bon tancament del projecte “Els ocells del pati” i on vam gaudir amb la descoberta de totes les aus rapinyaires del parc. La sortida va consistir en un recorregut guiat pels diferents espais de la reserva on vam poder contemplar les característiques d’aquests ocells. Finalment, vam assistir a una sessió de vol on els vam poder veure i sentir de molt a prop.

A més a més, durant el mes de maig, vam tenir la gran sort de rebre la visita de la tieta de l’Elsa que ens va dur el seu guacamai i ens va explicar coses molt interessants d’aquest ocell. Moltes gràcies!

Cliqueu aquí per veure les fotografies del Cim d’àligues.

Cliqueu aquí per veure les fotografies del guacamai.