17 juny 2022

VOLUNTARIAT ADAPTACIÓ I3 SETEMBRE

Benvolgudes famílies,
ens adrecem a vosaltres per presentar-vos una iniciativa nova que s’emmarca dins el Projecte de Voluntariat que hem iniciat aquest curs a l’escola.
Com sabeu, aquest Projecte convida a les famílies a participar de la vida de l’escola ja sigui acompanyant a sortides, piscina, fent alguna tasca com cosir, dissenyar….
Volem ampliar el ventall d’activitats on els i les voluntàries puguin participar. És per això que us demanem la vostra col·laboració en les dates de l’adaptació dels infants més petits de l’escola, els de I3.
Durant els primers dies d’escola (del 5 al 16 de setembre en horari de 9h a 12:30h) ens agradaria comptar amb voluntaris i/o voluntàries que acompanyin els nostres infants en aquest procés. Demanem que no siguin familiars dels i les alumnes d’aquest nivell.
Així doncs si algú està disposat a passar un matí, o una estona a les aules de I3 fent aquest suport es pot posar en contacte amb la Judit Moruno (Cap D’estudis) o bé pot contestar aquest mateix correu.

Esperem poder comptar amb vosaltres en aquesta i en futures ocasions.

Moltes gràcies