28 juny 2022

Tancament Curs Menjador Escolar

Bon dia Famílies, us fem arribar una circular informativa del  servei de menjador 7 i tria:

Des del servei de menjador us volem donar les gràcies per haver confiat en nosaltres en la gestió del menjador escolar durant aquest curs. Ha estat un any difícil, però sembla que hem deixat enrere les dificultats que ens han perseguit aquests 2 últims anys.
De cara al proper curs, esperem seguir contant amb aquesta confiança, per poder oferir als vostres infants un servei de qualitat i una alimentació equilibrada, per tal de fer de l’estona de Menjador un espai educatiu positiu i de desenvolupament personal dels més petits.

Aprofitem per dir-vos també que, el proper dia 5 de Setembre, totes aquelles famílies que arrosseguin deutes, no podran fer ús del servei fins a regularitzar aquesta situació.
Us facilitem el telèfon de la responsable de gestió Econòmica d’Osona, per tal de que, si us trobeu en aquesta situació, us puguin acompanyar per regularitzar-ho.
Silvia Esteban (662.67.37.95) (de 9.30h a 14h fins el 30 de Juny)

7 i tria (93.682.10.43) ( Txell o Sandra – Juliol)

A la vegada, us comuniquem que estem treballant per preparar l’hora extraescolar que s’ofereix des del departament durant la jornada intensiva del mes de Setembre que es portarà a terme  al finalitzar el servei de menjador.

Us desitgem que passeu un bon estiu i esperem retrobar-nos ben aviat.