22 set. 2021

Informatiu 206

                                                                                                                                                Setembre- Octubre 2021


DIRECCIÓ

Iniciem un nou curs i reprenem l’informatiu com a mitjà de comunicació entre escola-famílies. Aquesta informació us continuarà arribant per correu electrònic. L’informatiu també el podeu consultar a la web de l’escola: http://www.andersen.cat/informatius/

INICI DE CURS

El primer dia de curs el vam iniciar amb una benvinguda a tots els alumnes i mestres de l’escola. Els alumnes d’Educació Infantil van gaudir de l’espectacle del pallasso Miquelet. 

Els alumnes de primària varen gaudir d’una actuació del grup “Gintònics” que ens va tocar tot un seguit de cançons modernes i conegudes per tots.

 

 

 

 

 

REUNIONS INICI DE CURS FAMÍLIES

Enguany les reunions de famílies les farem en format híbrid. Primerament va tenir lloc una primera part general de manera telemàtica i la segona part, especifica de cada curs, es farà de manera presencial, mantenint les mesures sanitàries. La ubicació i data és la següent:

EDUCACIÓ INFANTIL: 

P3 29 setembre a les 19h  al gimnàs 

P4 28 setembre a les 19h al gimnàs 

P5 29 setembre a les 19h al menjador 

CICLE INICIAL:

1r 30 setembre a les 19h al gimnàs 

2n 6 d’octubre a les 19h al gimnàs 

CICLE MITJÀ:

3r 4 d’octubre a les 19h al menjador 

4t 4 d’octubre a les 19h al gimnàs 

CICLE SUPERIOR:

5 d’octubre a les 19h al gimnàs 

5 d’octubre a les 19h al menjador 

 

PROJECTE DE VOLUNTARIAT

Iniciem el curs amb un nou projecte: Projecte de Voluntariat. L’escola vol iniciar el projecte de voluntariat amb la incorporació de la figura dels/les voluntaris/es, adults que ajuden els i les mestres en l’acompanyament dels infants a l’escola durant diferents activitats. Aquí podeu accedir a l’enquesta per formar part de la borsa de voluntaris/es, per si encara no ho heu fet.

Us animem a participar-hi, tothom hi té cabuda!                                           

 Enllaç al qüestionari

 

FIL MUSICAL

Aquest any, com a novetat de la nostra escola, s’inicia el Fil Musical.  Cada dia, el secretari de dia de 6è, escollirà una cançó que sonarà aquell mateix dia a les 17h i al matí següent. Ho hem organitzat per setmanes temàtiques que podeu consultar en el plafó que tenim a secretaria. Allà hi consta la temàtica de la setmana i el títol de la cançó que sona. D’aquesta manera fomentem la cultura musical des del gust dels propis alumnes.

 

EDUCACIÓ INFANTIL

Durant aquest primer trimestre els alumnes de P5 començaran el curs de natació. La primera sessió serà el dimarts dia 28 de setembre al matí. El primer grup sortirà de l’escola a les 9h, per tant es prega màxima puntualitat. Recordeu que cal portar: tovallola, banyador, gorro de bany i xancletes.

El dia 6 d’octubre els alumnes de P5 faran l’activitat matinal “Menja fruita” organitzada per Osona contra el Càncer. Aquesta activitat es realitzarà a l’escola i consistirà en conscienciar els nens/es en el consum de fruita i verdura per tal d’adquirir uns bons hàbits.


CICLE INICIAL

 La setmana del 27 de setembre a l’1 d’octubre els alumnes de 1r i 2n començaran la natació. Durant 8 sessions aniran millorant la seva habilitat en aquest esport. Aquests són els horaris de cada curs:

  • 1r Blau: Dilluns matí (Comencen el dilluns 27 de setembre)
  • 1r Groc i 1r Taronja: Dijous matí (Comencen el dijous 30 de setembre)
  • 2n Blau i 2n Taronja: Dimecres matí (Comencen el dimecres 29 de setembre)
  • 2n Groc: Divendres matí (Comencen el divendres 1 d’octubre)

Com cada curs cal portar: banyador, tovallola, gorro de bany i xancletes.

El dimecres 13 d’octubre, els alumnes i les alumnes de  2n faran una sortida a Barcelona, al Poble Espanyol per tal de conèixer l’ofici dels artesans, els seus tallers, els materials, les eines i les tècniques que feien servir.  

El dimarts 19 d’octubre, els alumnes i les alumnes de 1r i 2n aniran a la Font de l’Escudella, a l’Esquirol per tal d’observar i passejar pel bosc en plena tardor.  Els alumnes i les alumnes que no es queden a dinar cal que portin esmorzar, dinar, berenar i aigua. Els que dinen a l’escola només han de portar esmorzar i aigua. És necessari dur calçat còmode i anorac o jaqueta segons el temps que faci.

 

CICLE MITJÀ

El proper dijous 30 de setembre, els alumnes de 3r  faran una sortida a la Ruta dels Molins. Els alumnes que es queden a dinar a l’escola han de portar esmorzar, beguda i calçat còmode. Els que dinen a casa també hauran de portar dinar.

El proper divendres 1 d’octubre, els alumnes de 4t  faran una sortida a la Ruta dels Molins.  Els alumnes que es queden a dinar a l’escola han de portar esmorzar, beguda i calçat còmode. Els que dinen a casa també hauran de portar dinar.

Els alumnes i les alumnes de 4t aniran de colònies a a l’Estartit, els dies 18,19 i 20 d’octubre. Les famílies rebreu una  nota informativa amb els detalls de l’activitat.

 

 


CICLE SUPERIOR

Els alumnes de 6è faran una pedalada pedagògica per la ciutat organitzada des de l’Ajuntament, el dia es concretarà mitjançant l’agenda dels vostres fills/es. Els alumnes hauran de portar la seva bicicleta i el seu casc. Des de les tutories es vetllarà que tots i totes en disposin.

Aquest trimestre, el Cicle Superior farem una sortida a la Creu de Gurb. Els alumnes de 5è hi aniran el 7 d’octubre i els de 6è hi aniran el 13 d’octubre.