29 oct. 2021

3r – Colònies a La Garrotxa (segon dia)

Avui ens hem llevat d’hora i amb moltes ganes de fer les activitats. 
Hem fet ungüent de plantatge. Ens ha agradat fer-la perquè hem aixafat plantatge,l i l’hem barrejat amb cera d’abelles i oli d’oliva. És una crema que va molt bé per la pell i per calmar les pessigades de mosquits. 
També hem començat a fer una maqueta del volcà  Croscat i l’acabarem de pintar a l’escola. Ha costat una miqueta, però amb l’esforç ho hem aconseguit. 
Avui hem tornat a caminar una mica i hem après a orientar-nos amb una brúixola, fent  una ruta circular. Pel camí hem vist vaques amb unes banyes enormes i  també cabres. A la tarda ens ha plogut una mica i després ha sortit el sol, per això hem pogut veure un preciós arc de Sant Martí. 
Després de sopar ens hem disfressat i guarnit ben macos per anar a fer ballaruga a  la disco  que ens han preparat els mestres i  hem  pogut ballar les cançons que ens agraden. 
I demà l’últim dia!!!