15 nov. 2021

Informatiu 208

                                                                                                                                                                                        Novembre 2021


CONSELL ESCOLAR

Aquest any hi ha eleccions per renovar parcialment una part del Consell Escolar. Del sector de les famílies i dels mestres s’han de renovar 3 membres respectivament. 

Des d’aquí un agraïment a totes les persones que volen formar part del Consell i també un agraïment per  la feina feta dels membres sortints : Núria Gil,  Marta Homs i Jordi Pamplona del sector famílies i a la Montse Cerarols, Dolors Fontarnau i Clara Seguranyes del sector dels mestres.

Les candidatures de les famílies són:

Joan Coma (pare Lluc de 4t i Joana Coma de 2n)

Marta Pintó (mare Anton de 3r i Sam Sales de P5)

Mariona Viñas (mare Bernat Llimargas P4)

Les votacions es realitzaran el dimecres 24 de novembre de 8.30h a 9.15h i de 16.30 a 17.30h. Us animem a  totes i a tots a participar-hi. 

Com a representants dels mestres han sortit elegits els següents representants:

  • Sara Farrarons
  • Ramon Redorta
  • Jordina Riu

DIRECCIÓ

Concerts de Nadal

Aquest any podrem tornar a gaudir dels concerts de Nadal de P3 a 2n de forma presencial al gimnàs de l’escola. Per aforament es recomana que, com a màxim, hi assisteixin  2 membres per unitat familiar.

Dijous 16 a les 15:15h: concert de P3

Dijous 16 a les 16:00h: concert de P5

Dijous 16 a les 16:30: concert de 2n

Divendres 17 a les 15:15: concert de P4

Divendres 17 a les 16:00: concert de 1r

PESSEBRES

A partir del dilluns 14 de desembre hi haurà l’exposició de pessebres de l’escola. Dintre de les possibilitats eviteu les aglomeracions. Recordar-vos també, que dins del recinte escolar cal l’ús de mascareta.

CALENDARI

Dimecres 22 de desembre al matí, tots els alumnes acomiadarem el trimestre amb la tradicional festa d’hivern. Recordeu que les classes acaben a la 12:30h pels alumnes que no es queden a dinar i a les 15h pels alumnes que es queden al menjador.  A la tarda els alumnes de  3r i 4t  poden assistir a  l’EMVIC amb normalitat, tot i que l’autobús de l’escola marxarà del centre a les 15h en comptes de les 14:30h com fa normalment per tant, arribaran tard a les classes. 

L’inici de les classes del segon trimestre serà dilluns dia 10 de gener.

PASTORETS

Enguany, els i les alumnes de 6è ens oferiran l’espectacle dels Pastorets acompanyats musicalment pels alumnes de 5è. Tal com s’havia fet altres anys, la representació es durà a terme al gimnàs de l’escola i cada grup representarà una escena de l’obra.

A la tarda/vespre hi haurà una sessió de pastorets oberta a les famílies dels alumnes de 5è i 6è. Per garantir les mesures de seguretat, únicament hi podran assistir  dos membres per cada actor/actriu i dos per cada músic. Són mesures adoptades per poder garantir l’aforament i les mesures de seguretat.

Més endavant, concretarem el calendari i l’horari previst d’aquesta sessió.

NATACIÓ

Els segon trimestre comencen l’activitat de Natació els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è:

Divendres dia 14 de gener:  4t groc, 4t taronja i 5è taronja.

Dilluns dia 17 de gener:  de 4t blau i 6è blau.

Dimarts dia 18 de gener: 3r groc, 4t verd, 5è verd, 6è groc i 6è taronja.

Dimecres dia 19 de gener: 3r taronja i 5è blau.

Dijous dia 20 de gener: 3r blau i 5è groc.

La natació de P4 serà el tercer trimestre.

Recordeu que cal portar: banyador, tovallola, xancletes, gorra de bany i ulleres (opcional). Cal que tot estigui marcat amb el nom.


CICLE INICIAL

El dimarts 23 de novembre, a la tarda, els alumnes i les alumnes de 1r aniran al turó de l’Ausoneta per veure i contemplar l’escola i el seu entorn des de dalt.

La natació del primer trimestre ja es va acabant i per això us recordem els últims dies.

Els nens i nenes de primer:

  • BLAU, acaben el dilluns 29 de novembre.
  • TARONJA I GROC, acaben el dijous 18 de novembre. 

Els nens i nenes de segon:

  • TARONJA I BLAU: acaben el dimecres 24 de novembre.
  • GROC: acaben el divendres 26 de novembre. 

El dimecres 25 de gener, els alumnes de 1r i 2n aniran a Barcelona, al Palau de la Música, a veure l’espectacle: “Trencadís de cançons”. L’espectacle combina fantasia, poesia, cançó popular i d’autor, i una escenografia basada en elements arquitectònics del Palau. Els alumnes que no es queden a dinar cal que portin esmorzar, dinar, berenar i aigua. Els que dinen a l’escola només han de portar esmorzar i aigua.


CICLE MITJÀ

El dimarts  dia 23 de novembre al matí els alumnes de 4t aniran a visitar l’Estació Meteorològica.  En aquesta sortida podran veure i tocar diferents aparells meteorològics: heliògraf, anenòmetre, pluviòmetre… i els hi explicaran les característiques de diferents fenòmens atmosfèrics.


CICLE SUPERIOR

En relació al projecte realitzat durant aquest trimestre, els i les alumnes de 5è visitaran el Dipòsit controlat de residus situat a Orís. El 5è taronja i el 5è groc hi aniran el dilluns 15 de novembre; el 5è blau i el 5è verd hi aniran el dimecres 1 de desembre.

El dilluns 13 de desembre, els i les alumnes de 6è assistiran a l’activitat Esport i Natura organitzada per la Universitat de Vic. Es tracta d’una activitat gestionada per l’alumnat de CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) on practicaran diferents esports.