17 febr. 2022

Colònies 1r – Dia 1

Hola famílies,

Després d’una parada, esmorzar i de molt preguntar: “falta molt?”, “ja arribem?”,, “tinc molta gana”, hem arribat a Cambrils.

Ens han rebut les nostres monitores i ens han donat la benvinguda a la casa de colònies “La Marinada”. Quina xuladaaa! Després d’ensenyar-nos els diferents espais que hi ha a la casa, hem agafat les maletes i hem anat a instal·lar-nos a les habitacions. Hem estirat el sac de dormir i hem posat el pijama sota el llit. Quina emoció! Seguidament hem anat a dinar i hem tingut una estona de temps lliure per poder jugar en els diferents espais de la casa. Sabeu? Fins i tot hi ha un parc amb forma de vaixell pirata!!

A les tres hem anat caminant cap a la platja a buscar els tresors del mar: petxines, escopinyes, musclos, algues, aglans de mar, esponges i ho hem recollit tot en un pot. N’hem aconseguit un bon grapat i hem agafat gana per berenar galetes amb xocolata.

Quan hem acabat hem anat a la casa i hem pogut jugar a futbol, a voleibol, al vaixell pirata, a escalar, jocs de taula, tennis taula. A les 8 el sopar ha estat boníssim, hem menjat sopa de fideus, truita de patates amb pa amb tomàquet i un iogurt. Tots i totes teníem molta gana, la majoria hem repetit. 

Seguidament, ha vingut el moment més esperat: el joc de nit. Hem encès els lots i hem anat a buscar el pirata Potacrec. Per fi, ha arribat l’hora de ficar-nos al llit. 

Bona nit i fins demà,

Aquí podeu veure un recull de fotos del primer dia.