18 febr. 2022

Colònies 1r – Dia 2

Hola de nou famílies,

Avui ens hem llevat amb un dia ben bonic i assolellat. Després d’un bon esmorzar hem anat caminant fins al port de Cambrils. Ha estat un camí ben llarg. Un cop hem arribat hem fet una gimcana per descobrir el poble: el port, la torre del mar, l’església i fins i tot hem vist un vaixell de pescadors que arribava carregat de peix. També hem fet una sopa de lletres i entre tots i totes hem aconseguit trobar 10 paraules relacionades amb el mar. Amb la gana feta hem caminat fins a la casa on ens esperava un bon dinar: arròs amb tomàquet, hamburguesa amb amanida i poma. Tot estava boníssim!!

A la tarda, hem anat a la platja i ens han ensenyat algunes tècniques per fer castells i figures de sorra. Per grups, hem fet la nostra obra d’art i l’hem compartida amb els companys i companyes. Som uns autèntics artistes! Hem tornat a la casa, hem berenat i hem jugat a futbol, al vaixell pirata, a fer equilibris… 

A les vuit ja estàvem preparats per sopar. Sabeu? hem sopat pizza, salsitxa i patates fregides. Quina delícia! Després, ha arribat el moment més esperat: la discoteca. Ens hem posat guapos i guapes i cap a ballaar! 

Per acabar el dia, tal i com diuen les monitores: dents, pipí, pijama i a dormir!

Fins demà!!!

Aquí podeu veure un recull de fotos del dia 2.