17 maig 2022

Informació extraescolars

Bon dia famílies,

Com bé sabeu, els dos darrers anys no hem pogut oferir activitats extraescolars a l’escola però per sort, aquest curs, l’Andersen ha tornat a la normalitat podent oferir diferents activitats, com ara patinatge, orientació, surfskate, futbol i dansa.

Al llarg del curs hem atès a 68 nens i nenes que han pogut participar de les activitats extraescolars, i que a més d’aprendre a treballar en equip, potenciar l’equilibri, millorar la coordinació, aprendre a guanyar i a perdre, s’ho han passat molt bé.

Per concloure les activitats d’enguany, s’han convidat entitats i escoles per compartir el darrer dia i ensenyar a tota la comunitat educativa allò que han practicat durant el curs. A continuació, veureu els dies que finalitza cada activitat i recordeu que tots i totes hi esteu convidats!

El dia 23 de maig de les 17:30h a les 18:30h aproximadament, es farà una activitat d’orientació conjuntament amb altres nens i nenes de la Unió Excursionista de Vic, amb nous materials!!!

El dia 30 de maig de les 17:30h a les 18:30h aproximadament, es farà el festival de final de curs de patinatge. En el festival s’ha convidat al CPA Gurb, que també ballaran i participaran de la festa. 

El dia 7 de juny de les 17:15h a les 18:15h aproximadament, es farà una exhibició de surfskate per ensenyar a les famílies tot el què han après els nens i nenes, ja que serà l’últim dia. 

El dia 8 de juny de les 17:30h a les 18:30h aproximadament, els infants que han jugat a futbol, s’enfrontaran a un partit amistós amb altres nens i nenes del Futbol Sala Vic. Ens voleu venir a animar?

El dia 9 de juny de les 17:15h a les 18:15h aproximadament, es farà un festival de dansa per ensenyar a les famílies tot el què han après els nens i nenes, ja que serà l’últim dia. 

Pròximament us farem arribar l’oferta d’activitats extraescolars que tenim prevista pel curs 22/23.

Moltes gràcies a totes i a tots, Junts fem Andersen