01 juny 2022

Informatiu 213

                                                                                                                                                                                            Juny 2022


DIRECCIÓ

ENGLISH MORNING

La setmana del 7  al 10 de juny els i les alumnes de 5è representaran l’obra de teatre en anglès “Little Red Riding Hood, a crazy story”  per a tot l’alumnat de l’escola. També es faran representacions per a les famílies dels actors i actrius. Les dates seran les següents:

  • Dijous dia 9 de juny a les 15:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è blau.
  • Dijous dia 9 de juny a les 16:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è taronja.
  • Divendres dia 10 de juny a les 15:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è groc.
  • Divendres dia 10 de juny a les 16:15h representació de l’obra pels alumnes de 5è verd.

FOTOS DE GRUP

Les fotos de grup es faran el dilluns dia 13 de juny a partir de les 9,30h. 

CALENDARI ESCOLAR

Del 13 al 22 de juny hi ha jornada intensiva. La jornada escolar s’acaba a les 12:30 del migdia. A la
tarda, a través de l’AFA s’organitzen activitats complementàries fins a les 17h. Per l’alumnat que es queda a dinar a l’escola l’horari de sortida és a les 15h, no es poden venir a buscar fora d’aquest horari. 
Us recordem que durant tota la jornada intensiva els i les alumnes que assisteixen a l’escola de Música faran
l’horari normal.
El curs escolar acaba el dimecres 22 de juny.

MATRICULACIÓ CURS 2022/2023

Del 21 al 29 de juny és el període de matriculació pel nou alumnat assignat a l’escola.  Per tal de formalitzar-la, cal demanar cita prèvia a secretaria (telf.938851795)

HORARI ESCOLA DE MÚSICA CURS 22/23

L’horari per l’alumnat que assisteix a l’Escola de Música serà el següent:

DILLUNS: 2n

DIMARTS: 5è

DIMECRES: 3r i 4t

DIJOUS: 6è

DIVENDRES: 1r


EDUCACIÓ INFANTIL

La darrera setmana de juny, els infants d’educació infantil gaudiran de jocs d’aigua. El dimarts dia 14 ho farà I3, dimecres dia 15 els infants de I5 i el dijous dia 16 els infants de I4. Cal que portin banyador, tovallola, xancletes i la crema solar posada. També es recomana portar gorra. 

El divendres dia 17 de juny l’alumnat d’educació infantil farà una sortida per acomiadar el curs al pla de l’Alberg. Cal que portin esmorzar, aigua, gorra i crema solar.


CICLE INICIAL

El dimecres 15 de juny al matí, els alumnes i les alumnes de 2n faran una sortida a peu pel tram del riu Mèder apadrinat per l’escola, amb l’objectiu d’observar i estudiar el bosc de ribera i el riu. Cal que portin calçat còmode, esmorzar i aigua. També és recomanable que portin la crema solar posada i una gorra. 

El dijous 16 de juny els  i les alumnes de 1r faran una sortida matinal al “parc dels pirates” per acomiadar al curs. Caldria que portessin la motxilla amb esmorzar i aigua. També és recomanable que portin la crema solar posada i una gorra. 

Per donar la benvinguda a l’estiu farem jocs d’aigua. Per gaudir d’aquesta activitat cal que el dimarts 21 de juny els alumnes i els alumnes de 1r i 2n portin banyador, tovallola i xancletes en una bossa. Recomanem que portin posada la crema solar.


CICLE MITJÀ

L’alumnat de 3r farà una sortida matinal el dilluns dia 20 de juny. S’anirà caminant fins a la Font del Güell per gaudir d’un matí plegats. Els i les alumnes han de portar esmorzar i aigua. És recomanable que portin gorra i la crema solar posada.

El dijous 9 de juny, els nens i nenes de 4t visitaran el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa, amb l’objectiu de conèixer una fàbrica tèxtil de l’inici de la Revolució Industrial. L’alumnat que dina a casa ha de portar: esmorzar, dinar, i aigua. El que dina a l’escola, només l’esmorzar.

L’alumnat de 4t farà una sortida matinal el dimarts dia 21 de juny. S’anirà caminant fins a la Font del Güell per gaudir d’un matí plegats. Els i les alumnes han de portar esmorzar i aigua. És recomanable que portin gorra i la crema solar posada.


CICLE SUPERIOR

Durant aquesta última setmana de maig, els i les alumnes de 5è realitzaran una sessió d’Educació viària portada a terme per la Guàrdia urbana de Vic i dins el mateix programa el dijous dia 2 de juny practicaran el que han après conduint uns cars a la pista de l’escola.

El dimecres 1 de juny els i les alumnes de 6è aniran al Jaciment Arqueològic de l’Esquerda de Roda de Ter. En aquesta sortida visitaran les restes d’un poblat ibèric i el museu. Cal que els alumnes portin esmorzar i aigua, i els alumnes que no es queden al menjador també el dinar.

El dijous 2 de juny, els i les alumnes de 5è realizaran el tancament del treball “Els ocells del pati” amb la participació en el programa “Bioblitz: inventariem la diversitat del pati de l’escola” que forma part del projecte Patis Biodivers liderat des del Grup de Recerca En Construcció de Coneixement (GRECC) de la Universitat de Vic. L’activitat es durà a terme al pati de l’escola i l’alumnat, per grups, farà un últim inventari dels ocells amb l’acompanyament d’una persona experta.

El dimarts 7 de juny al matí, l’alumnat de 6è participarà en la bicicletada que organitza la Regidoria de Medi-ambient de l’Ajuntament de Vic. 

Tal com s’informa a la part general de l’informatiu, recordar que els dies 9 i 10 de juny, els i les alumnes de 5è realitzaran el teatre per a les famílies.

El divendres 10 de juny al matí, els i les alumnes de 6è visitaran la Planta de triatge de multiproducte situada a la ciutat de Vic.

El dimecres 15 de juny al matí, l’alumnat de 6è farà una visita cultural a la ciutat i aniran a la Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic on els rebrà l’Alcaldessa Anna Erra. 

El divendres 17 de juny es farà el comiat organitzat per les famílies de 6è per tal d’acomiadar els i les alumnes.  

Per acabar, el dimarts dia 21 de juny, els i les alumnes de 6è gaudiran d’una sortida lúdica. Marxaran a 2/4 de 9 del matí i tornaran a les 17h. Cal portar esmorzar i aigua, i l’alumnat que no es queda a dinar a l’escola també el dinar.