07 juny 2022

AFAinforma 25

 


Festa del Pencaire

El passat diumenge 29 de maig moltes famílies van participar al dia del Pencaire, fent realitat alguns dels projectes proposats pels nostres fills/es. Al pati d’Infantil es va construir un pont de troncs i una passarel·la i es va pintar una paret de pissarra. Al pati de 1r i 2n es va arreglar i envernissar el tobogan. Es van canviar les xarxes de moltes de les porteries de futbol i de bàsquet i  es va dibuixar i pintar 4 jocs al terra: el twistter, el tres en ratlla, el salt de llargada i un circuit de cotxes. També, com cada any, vam fer tasques de manteniment,  com envernissar les tanques del voltant del gronxador de cicle inicial, el manteniment de l’hort… I tot amb l’objectiu de millorar la nostra escola.

Va ser un matí ben profitós on famílies, grans i petits van ajudar i treballar de valent. 

Molt bona feina. Gràcies a tots/es per participar-hi!

 El dissabte 18 de juny celebrem la  FESTA MAJOR de l’escola.

 

Serà una tarda plena d’activitats, jocs, cercavila, danses i l’acabarem amb un sopar a la fresca tots plegats, amb música i alguna sorpresa… Una FANTÀSTICA manera d’acomiadar el curs.

La FESTA començarà a les 18h amb jocs per als petits i grans, la cercavila amb l’ANDERSINA i en PERE JOAN, els nostres gegantons, el Pregó de Festa Major i un seguit de danses que ballarem tots plegats.

Són activitats pensades perquè  tots i totes hi puguem participar i compartir-les amb els nostres fills, perquè és la FESTA de TOTS!

Per aquest motiu, us animem a tots, mares, pares, nens, nenes, familiars… a participar a la festa per passar una bona estona tots junts. 

Al vespre serà el moment de reunir-nos per sopar a la fresca. Ens portarem el sopar de casa, així com els plats, coberts, gots, tovallons i beguda.

Durant la FESTA hi haurà servei de bar,  que anirà a càrrec dels AMICS de l’ANDERSEN.

I acabarem amb més música amb la Disco-mòbil.

 

COMPRA DE TIQUETS ( DEL 1 AL 17 DE JUNY)

És imprescindible que COMPREU el tiquet de lloguer de la cadira i de les despeses generals de la festa (taules, música, jocs, neteja…).

L’import de cada tiquet és de 5 € per persona (tant per grans com per petits).

Els tiquets es podran comprar EXCLUSIVAMENT uns dies concrets i en efectiu. La venda es farà al despatx de l’AFA (al costat de la sala de professors) o a fora, davant de secretaria, aprofitant el bon temps. Us informarem dels horaris. 

I per aquells tocatardans… es podran adquirir els tiquets passat el dia 13 de juny, però el preu serà de 6 €/persona.

 

HORARI DE LA FESTA

18.00h Inici de la festa : jocs de fusta

19.00h Cercavila amb els gegantons de l’escola, l’Andersina i el Pere Joan

19.30h: Pregó de la festa Major

20.00h: Danses col·lectives

21:00h: Sopar a la fresca i sortejos

22:00h: Disco-mòbil

CONVIDATS I AMFITRIONS ALHORA

NECESSITEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. TOTS SOM CONVIDATS I AMFITRIONS ALHORA.

A la FESTA MAJOR de l’escola no hi ha ni treballadors ni convidats: tots som amfitrions. És important participar de la festa amb aquest ànim, perquè quan ets part de la festa, la gaudeixes molt més. També és important per entendre que les coses fetes entre tots són molt millors, i estem mostrant als nostres fills i filles els valors de col·laboració: muntant taules, repartint cadires dissabte abans de sopar, recollint taules i cadires al final de la festa…

Per això comptem amb vosaltres, amb la vostra implicació d’amfitrions per mirar que tot surti bé. No és molta feina. Només és donar un cop de mà quan faci falta.

 Voleu venir a una junta?

Sabeu que cada primer DIMECRES de mes a les 21h ens reunim on-line la junta de l’AFA? Sabeu que podeu participar, comentar o simplement escoltar? Sabeu que a les juntes plantegem, dialoguem i acordem accions importants per a la educació dels nostres fills. Doncs ara ja ho sabeu!

Així que sapigueu que sereu molt ben vinguts. Però us avisem, venir a les juntes enganxa ;P

Si voleu participar-hi envieu un mail a afa@andersen.cat