Activitats de suport econòmic i organitzatiu a l’escola:


SORTIDES. L’AFA es fa càrrec del que costa portar els nens d’excursió, al teatre, a concerts, visites a museus, etc. tant del desplaçament com de les entrades.

NATACIÓ. A partir de P-4, tots els nens aprenen a nedar. El que costa això també va a càrrec de l’AFA.

PERSONA DE SUPORT. L’AFA cobreix el cost d’una persona, auxiliar de mestre, que fa tasques diverses de suport, lectures…

TARDES DE JUNY. En les tardes de jornada intensiva del juny l’AFA organitza un servei de monitoratge amb activitats adequades a cada edat. Aquest servei només el paguen les famílies que el fan servir.

GESTIÓ DELS LLIBRES I DEL MATERIAL ESCOLAR. L’AFA gestiona un sistema de reutilització de llibres i optimització de recursos i materials que ens permet abaixar el cost d’aquests conceptes per les famílies.

Activitats lúdiques, formatives i participatives:


MERCAT DE LES 3R. S’organitza un diumenge de tardor, com a cloenda de la setmana que l’escola dedica a treballar temes relacionats amb el medi ambient i el reciclatge. Durant la setmana tothom porta objectes, joguines, contes, etc que ja no utilitzen, i el diumenge organitzem un mercat, a preus simbòlics, de tot el material recollit. Els diners obtinguts serveixen per dotar l’escola d’alguna instal·lació relacionada amb la sostenibilitat (hort, deixalleria, etc).

SORTIDA A LA NATURA. Un diumenge de primavera fem una sortida matinal caminant, per un recorregut apte per a totes les edats, i realitzem activitats diverses relacionades amb el reconeixement i la cura del nostre entorn.

JORNADA DE MEDI AMBIENT. Un diumenge de primavera es fan activitats de manteniment i reparació de l’entorn de l’escola.

LA FESTA MAJOR DE L’ANDERSEN. Per acabar el curs amb bon peu es fa una gran festa.  Cada any mirem que hi hagi coses noves, però no poden faltar els jocs per als petits i els no tan petits, un bon sopar i molta gresca per a tothom amb un grup d’animació musical.

ALTRES ACTIVITATS: com a suport al treball dels alumnes, sovint l’AFA organitza activitats monogràfiques dirigides a les famílies, que poden servir per completar els aprenentatges, o perquè els alumnes presentin i comparteixin els treballs realitzats: Nit astronòmica, sortides d’observació de la natura, Scratch day, etc.