Tenint en compte que els alumnes tenen entre dues i mitja i tres hores de serveis de migdia, a l’Escola hi ha una oferta important i coordinada d’activitats que els permet aprofitar aquestes hores, en funció de l’edat i els seus interessos.
Com a criteri general tots els alumnes tenen aproximadament una hora dedicada al menjador, una altra a tallers o activitats de classe i una tercera d’esbarjo o activitats diverses.
En els primers cursos de parvulari el criteri general per a aquestes estones és el descans i la tranquil·litat, per això hi ha un servei de gandules per dormir i descansar.
Al Cicle Inicial  l’activitat és a la mateixa classe i fonamentalment es fan jocs quiets, expressió plàstica i dinàmica.
Els alumnes del Cicle Mitjà i Superior tenen una oferta de tallers diversos i rotatius. Els tallers i les activitats del migdia es trien tenint en compte diferents camps de l’educació: tallers d’expressió corporal, plàstica i musical, tallers d’esport, i tallers de tecnologies diverses, i són un bon complement del currículum obligatori establert per l’Escola.